<
  1. Home
  2. Winkels
  3. Metz Slapen
www.metzslapen.nl info@metzslapen.nl

Kijk voor extra openingstijden en koopzondagen op onze website!

Openingstijden
Maandag :    Gesloten
Dinsdag :    10.00 – 18.00 uur
Woensdag :    10.00 – 18.00 uur
Donderdag :    10.00 – 21.00 uur
Vrijdag :    10.00 – 18.00 uur
Zaterdag :    10.00 – 17.00 uur
Zondag :    Gesloten*

*Open tijdens koopzondagen!

‘Ultieme nachtrust’

Een bed is iets bijzonders, iets persoonlijks. Het is als een maatkostuum dat voor u gemaakt wordt. En daar begint het, wij luisteren naar u, kijken naar uw lighouding en zorgen dat het uw bed wordt, helemaal afgestemd op uw lichaam en wensen. Want wij weten als geen ander hoe belangrijk ultieme nachtrust is.

Aan de Woonboulevard Sneek vindt u Metz Slapen. U kunt in alle rust de meest fijne beddencollectie komen ervaren. Onze slaapadviseuses weten uw slaapwensen te vertalen in ultiem slaapgenot. U ervaart het proefliggen pas echt bij Metz Slapen. In de heerlijk ruime en rustige showroom heeft u alle tijd om zorgvuldig te proberen en te kiezen. U kunt voor de deur parkeren en er is een lift aanwezig.

Bij Metz Slapen vindt u de beste slaapsystemen van onder andere Auping en Soft Line. Prachtige combinaties zijn te maken met de kastenprogramma’s, zorgvuldig uitgekozen speciaal voor u. Ultiem slaapgenot wordt afgemaakt met prachtige dekbedden en hoofdkussens van Haarhuys en Jansen. Kom de wereld van ultiem slaapgenot ervaren bij Metz Slapen, tot ziens!