<
  1. Home
  2. Winkels
  3. Xooon

Kijk voor extra openingstijden en koopzondagen op onze website!

Openingstijden
Maandag :    Gesloten
Dinsdag :    10.00 – 18.00 uur
Woensdag :    10.00 – 18.00 uur
Donderdag :    10.00 – 21.00 uur
Vrijdag :    10.00 – 18.00 uur
Zaterdag :    10.00 - 17.00 uur
Zondag :    Gesloten*

*Open tijdens koopzondagen!

Jouw eigen stijl vind je bij XOOON

Woonwinkel XOOON Sneek
Welkom bij woonwinkel XOOON in Sneek! We onderscheiden ons door ons assortiment en het geven van 3D interieuradvies. Bij ons vind je prachtige unieke meubels, een mooie showroom en uitmuntende service onder een dak. Geen dertien in een dozijn aanbod, maar unieke vormen en kleuren zijn kenmerkend voor onze meubelzaak. Doordat we verschillende collecties designmeubels in meerdere stijlen in onze collectie hebben, weten we zeker dat je bij ons slaagt.

Interieuradvies op maat
Kom je er zelf niet uit? Dan helpen we je daarbij! We nemen in onze showroom uitgebreid tijd voor je en helpen waar we kunnen. Wil je echt een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor 3D interieuradvies! Tijdens deze afspraak loop je met een van onze specialisten al je wensen door. Er is gelegenheid om de showroom gezamenlijk te bekijken. Aan de hand van de plattegrond van de kamer die je wil herinrichten, gaat onze specialist samen met jou een prachtig interieurontwerp maken. Kom je snel kijken hoe we je kunnen helpen je huis tot een thuis te maken?

Aanbod
Het aanbod in onze winkel voldoet aan elke woonwens. Van salontafels tot woonkamer kasten, eettafels of een fauteuil. Al deze meubels bieden we aan in diverse stijlen. Want we geloven erin dat een huis waar je je thuis voelt de basis is voor succes. Daarnaast hebben we een geweldig team dat voor je klaarstaat met al jouw woonvragen.

Praktische informatie
Wil je een afspraak maken voor interieuradvies? Neem gerust contact met ons op of vul het formulier op onze website in. Wil je vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze showroom? Of weet je al precies wat je zoekt? Misschien heb je op onze site een geweldige bank gezien en wil je testen hoe hij zit? Je bent binnen onze openingstijden altijd welkom in onze woonwinkel in Sneek!

We zijn gevestigd in de woonpassage van de woonboulevard in Sneek. Hier beschikken we over ruim 1000 m² vloeroppervlakte waar we al onze meubels en accessoires graag aan je laten zien. Bovendien beschikken we over voldoende parkeerplaatsen voor de deur, welke uiteraard gratis te gebruiken zijn door onze gasten!